Онлайн-гид по миру туризма

Gael García Bernal. Ema. EMA, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (JACKIE), is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. De jonge Ema (Mariana di Girolamo) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael García Bernal). http://nasytku.ru/onlayn-gid-po-miru-turizma/. 26-9-2019 · Directed by Pablo Larraín. With Mariana Di Girolamo, Gael García Bernal, Santiago Cabrera, Paola Giannini. A couple deals with the aftermath of an adoption that goes awry as ….

Mariana Loyola. Дополнение к статье www. otpusk. com . EMAS staat voor ‘Eco Management and Audit Scheme’. Dit is de titel van een verordening van de Europese Unie die de lidstaten verplicht om een systeem in te voeren waarbij organisaties het recht kunnen krijgen om een Europees ‘milieu-logo’ te voeren. Voorwaarde is dat een organisatie beschikt over een milieumanagementsysteem en jaarlijks een milieuverslag opstelt.